kleine heading ritmische gymnastiek
nabestellen04

nabestellen03

nabestellen02

nabestellen01
 

Nabestellen fotos

Fotoprints

Fotoprints zijn alleen door belanghebbenden (deelneemsters, familieleden, trainers) op meerdere formaten per email te bestellen bij mij (Bart), door de gewenste beeldnummers (staan onder de beelden) en uw adresgegevens te vermelden. Er wordt dan een vrijblijvend prijsopgave gedaan, de meest gangbare formaten staan hieronder, meer informatie op aanvraag. Foto's worden pas bij het laboratorium besteld na ontvangst van het overeengekomen eindbedrag op mijn bankrekening.


► Fotoprint opmerkingen
10 x 15 / 11 x 15cm (minimaal 3 stuks)
13 x 13/19 cm (minimaal 2 stuks)
15 x 15/22 cm (minimaal 2 stuks)
20 x 20/30 cm  
30 x 30/45 cm  

Verzend- en administratiekosten fotoprints binnen Nederland:
€5,00 (t/m 20 x 20/30 cm), €9,00 (groter dan 20 x 20/30 cm)


Toelichting op de formaten:

  • foto's worden geprint in de lengte/breedte verhoudingen zoals op www.rgym.eu afgebeeld staat. Dat houdt in bijvoorbeeld in dat als een foto in de formaat 13x13/19 besteld wordt, dat deze de eindafmetingen kan hebben tussen 13x13cm (1:1) t/m 13x19 cm (2:3), maar soms ook 11,8x19 (10:16).
    Als exacte afmetingen gewenst worden (afhankelijk van lijst- of ophangsysteemformaten) dit graag bij bestelling opgeven.

Fotos zijn ook na te bestellen op andere materialen, op canvas, aluminium en perspex. Omdat dit altijd maatwerk betreft wordt eerst een vrijblijvende prijsopgave verstrekt.

Digitale bestanden

Foto's op deze site zijn gratis te downloaden voor persoonlijk gebruik, waaronder ook sociaal media. Het afbeeldingsformaat is 1000 pixels aan de langste zijde, afbeeldingen hebben een resolutie van 72dpi en zijn voorzien van watermerk. Het enige wat ik hiervoor vraag is dat de foto's op geen enkele manier veranderd worden en dat mijn watermerk goed zichtbaar blijft. Een kleine tegemoetkoming als blijk van waardering mag daarnaast ook. ;-)

Foto's die gedownload of geleverd zijn, zijn alleen voor persoonlijk, school- of verenigingsgebruik (websites, sociale media etc) zonder winstdoeleinden, volgens de bepalingen op de "gebruik foto's" pagina. Voor school- of verenigingsgebruik graag ook een melding naar mij toe. Bij twijfel, graag overleg.

Als u niet op prijs stelt dat een foto waar u enig belang in hebt tentoongesteld wordt op mijn website, stuur mij dan een berichtje voor overleg.

Fotoseries

Van alle fotoseries die gemaakt worden tijdens de wedstrijden, worden slechts enkele afbeeldingen op de website gezet i.v.m. de benodigde bewerkingstijd. Meer digitale foto's uit dezelfde series kunnen besteld worden tot één jaar na de wedstrijd, deze worden geleverd op medium resolutie (1500 pixels aan de langste zijde) en mét watermerk.
Vanwege de benodigde extra selectie- en bewerkingstijd wordt wél een vergoeding gevraagd. Vraag gerust naar verder informatie.
Foto's zonder watermerken mogen niet in het openbaar getoond worden zonder toestemming, foto's gebruikt voor social media mogen niet veranderd worden op welke manier dan ook.

Hoge resolutie beelden

Beelden op hoge resolutie worden tegen betaling geleverd in diverse kwaliteiten voor verschillende doeleinden en met bijbehorende licentieovereenkomst. Graag informeer ik u hierover.

Passepartouts

Er bestaat ook de mogelijkheid om passepartouts te leveren. Diverse kwaliteiten, kleurstellingen en formaten zijn verkrijgbaar, graag geef ik informatie over de mogelijkheden.