kleine heading ritmische gymnastiek
elvira zukakishvili op de ritmische gymnastiek wedstrijd amsterdammasters 2013  

Steun deze site

Als je mijn fotografie waardevol vindt kan je overwegen mijn werk te ondersteunen met een bijdrage t.b.v. de reis- en verblijfskosten, hostingkosten van deze site en het onderhoud daarvan. Dat kan op verschillende manieren, hieronder een aantal voorbeelden.

Bestellen fotos

Alle fotos die gepubliceerd zijn, zijn na te bestellen. Ook fotos uit dezelfde series, die bewaard zijn maar door tijdsgebrek niet bewerkt of gepubliceerd zijn, zijn tot een jaar na de wedstrijd na te bestellen. Zie hiervoor ook het pagina "Nabestellen".

Donatie

Je kunt een (klein, liefst heel groot) bedrag overmaken. Vraag naar de details.

Sponsoring

Je kunt overwegen mij in te schakelen om verslag te doen van jouw activiteiten of die van jouw vereniging, en publicatiemateriaal daarvoor te verzorgen in mijn capaciteit als ontwerper/grafisch vormgever.

Fotoshoot

Ik ben in te huren voor fotoshoots, zowel in individueel als in verenigingsverband. Mogelijkheden variëren tussen het vastleggen van het dynamiek van de oefeningen en bijbehorende prestaties tot meer artistieke, conceptuele inzichten.

Bedrijfsfotografie en evenementen

Voor alle gelegenheden ben ik in te huren voor verslaggeving van jouw/jullie bijzondere momenten. Stuur mij een email en vraag naar de mogelijkheden.